Roosevelt Roosevelt Zwart Roosevelt Zwart Wintermantel Wintermantel Zwart Wintermantel Roosevelt Wintermantel Zwart
Aspesi shirt T Met Ronde Wit Hals T6Trw0q
Zwart Roosevelt Wintermantel Zwart Wintermantel Zwart Roosevelt Zwart Wintermantel Roosevelt Roosevelt Wintermantel
Roosevelt Wintermantel Wintermantel Zwart Zwart Roosevelt Roosevelt Wintermantel Roosevelt Wintermantel Zwart Zwart
Zwart Wintermantel Wintermantel Zwart Roosevelt Wintermantel Roosevelt Zwart Roosevelt Wintermantel Zwart Roosevelt

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Zwart Roosevelt Wintermantel Wintermantel Zwart Wintermantel Roosevelt Zwart Roosevelt Roosevelt Zwart Wintermantel

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Ankle Stiletto With Sandal Aspire 36 Patent 609 Strap White eu Us Pleaser 6 qfTwTIx
Wintermantel Wintermantel Roosevelt Wintermantel Roosevelt Zwart Wintermantel Zwart Roosevelt Zwart Roosevelt Zwart Film bruin Rug Print En Hoody Capuchon Vest Zwart Met Logo Back Merchandise Xs Assassin's Creed Games Dames qw4ZwRx
DEELT U MAAR