Roosevelt Roosevelt Roosevelt Wintermantel Zwart Wintermantel Roosevelt Wintermantel Zwart Wintermantel Zwart Zwart
State Ss Of Poloshirt P Art Piqu OwCq6OBH
Roosevelt Zwart Zwart Wintermantel Zwart Wintermantel Wintermantel Roosevelt Roosevelt Zwart Wintermantel Roosevelt
Zwart Zwart Roosevelt Zwart Wintermantel Zwart Roosevelt Wintermantel Wintermantel Roosevelt Roosevelt Wintermantel
Zwart Zwart Zwart Roosevelt Roosevelt Wintermantel Wintermantel Roosevelt Roosevelt Wintermantel Zwart Wintermantel

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Zwart Zwart Roosevelt Roosevelt Wintermantel Wintermantel Zwart Roosevelt Wintermantel Wintermantel Zwart Roosevelt

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
State Poloshirt P Art Ss Piqu Of wr8qYx4r
Zwart Roosevelt Wintermantel Wintermantel Roosevelt Wintermantel Wintermantel Roosevelt Zwart Zwart Roosevelt Zwart P State Poloshirt Of Ss Art Piqu n8q4cy8p
DEELT U MAAR