Veterschoenen Leren 43 Manchester Travelin Taupe Maat Leather
nbsp;espadrilles 39 Eu Bisse8edss18007 Castañer Dames Zilver ZgHYYx
Leather 43 Taupe Maat Leren Travelin Manchester Veterschoenen
Leren Leather 43 Taupe Veterschoenen Travelin Manchester Maat
Taupe Leather Travelin 43 Leren Veterschoenen Maat Manchester

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Maat Leren Travelin Leather 43 Taupe Veterschoenen Manchester

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Bonsai Castañer Zwart 37 C3edss18001 Dames Maat nbsp;plateausandalen zwart Hwq5x4Cw7
Manchester Travelin Maat Leren Veterschoenen Leather Taupe 43 Castañer 39 Beige camel Kampalass18002 Dames nbsp;espadrilles Maat 0Unr6F0
DEELT U MAAR