Twist Hardloopschoenen Heren Asics Eu Fuzetora 48 Voor
Ugg Huisschoenen 'abela' Huisschoenen Ugg Grijs dBrBW7ST
Hardloopschoenen 48 Heren Voor Fuzetora Twist Asics Eu
Twist Asics 48 Eu Voor Heren Fuzetora Hardloopschoenen
Twist 48 Heren Eu Fuzetora Voor Hardloopschoenen Asics

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Twist Voor Fuzetora 48 Asics Hardloopschoenen Heren Eu

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Ugg Dames grijs Instapschoenen Instapschoenen grijs Dames Dames Ugg Ugg Instapschoenen OAxwnxP7E
Fuzetora Eu 48 Hardloopschoenen Heren Twist Asics Voor Ugg Ugg blauw Instapschoenen Heren Heren blauw Instapschoenen Hqx4Bwp8
DEELT U MAAR