Lauren 5284 Ph2162 Ralph Nl Smartbuyglasses Polo Monturen
Game zilver Rood Phantom Nike Vision Over Academy Df Ic gg4T7q
Polo Lauren Ph2162 5284 Smartbuyglasses Monturen Ralph Nl
Monturen Ph2162 Nl 5284 Ralph Lauren Smartbuyglasses Polo
Polo Monturen Smartbuyglasses Nl Ph2162 5284 Lauren Ralph

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Smartbuyglasses 5284 Ralph Monturen Nl Ph2162 Lauren Polo

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Nike Mg Academy Vision Df Phantom qgw0qP
Lauren Polo 5284 Monturen Smartbuyglasses Ph2162 Ralph Nl zwart Always Vision Racer Academy Phantom Ic Forward Nike Blue I8q4Hww
DEELT U MAAR