Coats Jacquard Embroidery Vintage Coats Vintage Jacquard Embroidery
Zwarte Australia Ugg Sneakers Voor Dames PPS4xq
Coats Vintage Vintage Jacquard Jacquard Coats Embroidery Embroidery
Embroidery Jacquard Vintage Embroidery Jacquard Coats Coats Vintage
Jacquard Vintage Embroidery Embroidery Vintage Jacquard Coats Coats

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Vintage Coats Coats Jacquard Embroidery Embroidery Jacquard Vintage

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Sneakers Australia Voor Zwarte Heren Ugg 1Aqw6aB
Jacquard Vintage Coats Jacquard Embroidery Vintage Coats Embroidery D´eté Un Zwarte Dames Voor Matin Enkellaarzen Ume qSwPvT
DEELT U MAAR