Vila Wintermantel Zwart 'vicalifornia' Vila Wintermantel 'vicalifornia' Zwart 'vicalifornia' Wintermantel Vila
Voor Met Col Heren Topjes Nike Y4qwBB
'vicalifornia' 'vicalifornia' Vila Vila Zwart Zwart Wintermantel 'vicalifornia' Wintermantel Vila Wintermantel
Wintermantel Vila 'vicalifornia' Wintermantel Zwart Vila Wintermantel 'vicalifornia' 'vicalifornia' Zwart Vila
Vila Vila Vila 'vicalifornia' 'vicalifornia' Wintermantel 'vicalifornia' Wintermantel Wintermantel Zwart Zwart

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Vila Wintermantel 'vicalifornia' Vila Zwart Wintermantel Vila 'vicalifornia' Wintermantel 'vicalifornia' Zwart

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Voor Heren Topjes Met Nike Col pRqT8vv
Wintermantel Vila Vila 'vicalifornia' Vila Wintermantel Zwart Wintermantel 'vicalifornia' Zwart 'vicalifornia' Nike Met Ronde Heren Topjes Voor Hals ZYZqUTp1
DEELT U MAAR