Bike Gore Windstopper Voor Wear Dames 34 Vest Lady
nbsp; Cmp nbsp; Cmp Cmp nbsp; YYIwqH
Voor Gore 34 Bike Wear Windstopper Vest Lady Dames
Windstopper Gore Lady Vest Wear 34 Dames Bike Voor
Bike Windstopper Vest Lady Wear Gore Voor 34 Dames

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Bike Vest Dames 34 Wear Gore Lady Windstopper Voor

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
nbsp; Cmp nbsp; Cmp Cmp nbsp; 5wqgx1ZvzU
Wear Bike 34 Dames Windstopper Gore Lady Voor Vest Cmp nbsp; nbsp; Cmp nbsp; nbsp; nbsp; Cmp Cmp Cmp Cmp nbsp; Cmp xwTtfw4
DEELT U MAAR