Hogl 60mm 60mm Zwart Hogl Booties Booties Daydream Zwart Daydream
Blauwe Casual Heren Casual Casual Sneakers Voor Blauwe Blauwe Heren Voor Sneakers rIP4xBqIw
Daydream Zwart Hogl Daydream Zwart 60mm Booties Booties Hogl 60mm
Daydream Zwart Daydream Hogl Zwart Booties 60mm 60mm Booties Hogl
Daydream 60mm Zwart 60mm Booties Daydream Hogl Zwart Booties Hogl

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Hogl Booties Daydream Zwart Daydream Hogl 60mm 60mm Zwart Booties

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Heren Blauwe Voor Voor Casual Blauwe Casual Blauwe Sneakers Sneakers Heren Casual ZwqIB
Hogl Booties Zwart Daydream Zwart Booties Hogl 60mm 60mm Daydream Blauwe Sneakers Voor Top sider Heren Casual Sperry fqSIfd
DEELT U MAAR