Nike Large Polyester zwart Hoodie Katoen Fleece Tech Windrunner Maat Zwart Sportswear
Boston Marine Poloshirt Marine Park Boston Marine Poloshirt Boston Poloshirt Park Park Poloshirt Boston Park w55IqZ
Large Sportswear Nike Fleece Maat Tech Polyester Windrunner zwart Hoodie Katoen Zwart
Tech Maat Fleece Sportswear Polyester Zwart Large zwart Windrunner Katoen Hoodie Nike
Katoen Large Nike Windrunner Tech Maat Hoodie Zwart zwart Fleece Sportswear Polyester

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Tech zwart Windrunner Hoodie Fleece Sportswear Zwart Katoen Nike Large Maat Polyester

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Poloshirt Poloshirt Park Wit grijs Wit Boston Boston Park 7wXx87
Large Nike Sportswear Katoen Fleece Zwart Windrunner Hoodie Maat zwart Polyester Tech Toe Sandal Post Bottega Artigiana Bottega Artigiana ztfwX0
DEELT U MAAR