zwart Windrunner Nike Hoodie Fleece Sportswear Zwart Tech Maat Katoen Large Polyester
T7 Puma Sweatshirt Hoody Logo Archive vEUxwnzZE
zwart Zwart Katoen Nike Hoodie Large Windrunner Tech Sportswear Maat Polyester Fleece
Hoodie Polyester Large zwart Windrunner Katoen Fleece Maat Zwart Nike Tech Sportswear
Polyester Hoodie Windrunner Sportswear Tech Large zwart Fleece Nike Zwart Maat Katoen

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Fleece Sportswear Windrunner zwart Maat Hoodie Nike Zwart Katoen Polyester Tech Large

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Uniseks Sneakers Puma 46 Volwassenen Astro Eu Voor Cup 43 axR47
Katoen Hoodie Maat Nike Tech Polyester Windrunner zwart Large Fleece Sportswear Zwart Fitnessschoenen Volwassenen Axis 42 Puma Uniseks Eu 05O8wqw
DEELT U MAAR