Waldläufer Waldläufer Muiltje Goudkleur Goudkleur Waldläufer Muiltje Waldläufer Muiltje Muiltje Goudkleur
Parka Inktblauw Sportjas Denim O'neill Print Frontier S Performance wSXdYq4
Waldläufer Goudkleur Goudkleur Goudkleur Muiltje Muiltje Waldläufer Waldläufer Muiltje Muiltje Waldläufer
Waldläufer Goudkleur Muiltje Waldläufer Goudkleur Muiltje Waldläufer Waldläufer Muiltje Goudkleur Muiltje
Waldläufer Muiltje Waldläufer Muiltje Goudkleur Muiltje Waldläufer Goudkleur Muiltje Goudkleur Waldläufer

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Waldläufer Muiltje Muiltje Goudkleur Goudkleur Waldläufer Waldläufer Waldläufer Goudkleur Muiltje Muiltje

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Donkerblauw O'neill Sportjas Parka Xs Frontier Performance wIOI6q1
Muiltje Goudkleur Muiltje Waldläufer Muiltje Goudkleur Waldläufer Goudkleur Waldläufer Waldläufer Muiltje O'neill Sportjas Jade Zwart Groen Pastelblauw 'signal' Zvrd0qZx
DEELT U MAAR