Knit Dames 5 Loopschoenen Rose Size Balance 41 One Foam Cruz Eu V2 New Fresh
Dames Eu 38 Lattice Outdoor Ii Blauw W Gr Sandalen Terran Merrell 0 qaPY1x
Loopschoenen Size 5 Dames Cruz Fresh Rose Balance Eu Foam 41 V2 Knit One New
5 One Balance Foam Cruz Fresh Loopschoenen Knit Rose Size 41 V2 Dames New Eu
Size Dames 41 5 New Balance Rose Eu Foam V2 One Cruz Fresh Knit Loopschoenen

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

41 Loopschoenen Knit Balance Eu New Fresh Rose Cruz Dames V2 Size One 5 Foam

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Eu 0 Outdoor Lattice Merrell Ii W Terran 42 Sandalen Blauw Dames Gr PvwqwFO
5 New V2 Cruz One Eu 41 Dames Knit Fresh Foam Size Balance Loopschoenen Rose Dames Gr W Groen Lattice Terran Blauw 0 Ii Outdoor 39 Sandalen Eu Merrell AqzY4w4
DEELT U MAAR