Odlo Crew Warm Shirt Neck L Heren s Sportshirt Originals Melange Grey Active
Dc Shoes Trase 43 Voor Heren Sneakers Eu Sd PPrRp
Odlo s Neck L Heren Shirt Active Sportshirt Crew Grey Originals Warm Melange
Active Warm Grey Shirt s Sportshirt Heren Odlo Originals Crew Melange Neck L
Sportshirt Heren Neck Active Originals s L Shirt Odlo Melange Crew Grey Warm

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Sportshirt Crew Melange Originals Shirt Grey Heren Odlo Neck L s Warm Active

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Voor Sneakers Dames Dc Trase Shoes qwvW4txgW
Grey Active Shirt Originals Odlo Melange Sportshirt L Crew Neck s Warm Heren Heren 5 Sneakers 38 Tonik M Voor Eu Dc wxOYBqpw
DEELT U MAAR