Nike Optic Hoodie Fleece Nike Sportswear Fleece Sportswear Optic Hoodie
Grijs 36 Eu Palladium Hoge Dames Sneaker Baggy Pallabrousse fZwqnHXxP8
Optic Sportswear Optic Nike Fleece Sportswear Nike Hoodie Hoodie Fleece
Fleece Sportswear Nike Optic Hoodie Nike Sportswear Fleece Optic Hoodie
Fleece Optic Nike Sportswear Fleece Hoodie Hoodie Sportswear Nike Optic

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Optic Hoodie Nike Sportswear Optic Hoodie Fleece Sportswear Fleece Nike

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Grijs Sneaker Baggy 37 Dames Eu Pallabrousse Hoge Palladium q14Cn
Nike Nike Sportswear Hoodie Optic Optic Fleece Fleece Sportswear Hoodie Sneaker Hoge Dames Grijs Pallabrousse Baggy Palladium Eu 38 wpqxZzzR
DEELT U MAAR