bionic Heren Ronde Voor Hals X Shirts Rode Met Effektor
2 3 Smith Stan Heren Originals Sneakers Mt Zwart Adidas 38 BaPqHn1nT
Hals X Heren Effektor bionic Rode Shirts Met Voor Ronde
Rode Met Effektor Voor Hals bionic Ronde Shirts Heren X
Heren X Effektor Voor Ronde Shirts bionic Met Rode Hals

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Voor Shirts Met Heren X Rode Ronde Hals Effektor bionic

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Smith Originals Wit 1 W Sneakers Adidas 3 Heren Mt Stan 41 qUTCETtxw
bionic Met Rode X Hals Voor Ronde Heren Effektor Shirts creme Wit Sneakers Adidas Superstar Maat Dames 80's 36 xXv4gPSqw
DEELT U MAAR