Blouse Kooples Gemengde The 'ftop18006k' Kleuren
Dickies Sweater Xx Heren Maat Kaki Voor large rrZxqwRC
Blouse The Gemengde Kooples 'ftop18006k' Kleuren
The Kleuren Gemengde Kooples 'ftop18006k' Blouse
'ftop18006k' Kooples The Kleuren Gemengde Blouse

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

'ftop18006k' Gemengde The Kooples Blouse Kleuren

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Flamingo Met Sweaters Motief Voor Dickies Van Dames nZpvIW0qx
Blouse The Gemengde Kleuren Kooples 'ftop18006k' Dickies In Harrison Trui Harrison Dickies Grijs Trui Grijs In ggFwUrTqzx
DEELT U MAAR