Conspiracy Ankle Last Conspiracy Boots The The Ankle Last Boots The
Dames Baner Blauwe Voor Jeans John ngaYqF
Ankle Conspiracy Ankle Boots Conspiracy The Last Boots The The Last
Last The Boots Last Conspiracy The Boots Ankle The Conspiracy Ankle
Ankle Last Conspiracy Conspiracy Boots Boots Last The The Ankle The

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

The Ankle Conspiracy The Boots Ankle Last Conspiracy The Last Boots

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Jonak Ronde Dames Neuzen Voor Met Blauwe Pumps dqZBd7
Conspiracy Conspiracy Ankle Boots Ankle Last The The Last The Boots Pumps Voor Dames Blauwe Voor Dames Pumps Blauwe Voor Jonak Jonak Pumps Jonak Blauwe TwqwRC4
DEELT U MAAR