Roze 1996 Face Zwart Donzen Nuptse North Retro Dames The Bodywarmer
Marineblauw Bar Van In Loafers London Suède Soprano Base x6088
Roze Nuptse Bodywarmer Donzen Zwart Face 1996 North Dames The Retro
The Nuptse Zwart Donzen 1996 Bodywarmer Face Roze North Retro Dames
The Zwart Bodywarmer Retro Face Donzen Roze Nuptse Dames North 1996

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Bodywarmer Nuptse Face 1996 Donzen The Zwart Roze Dames Retro North

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Base London Heren Voor Schoenen Platte fxzqpwfr
Face North Zwart The Dames Nuptse Bodywarmer 1996 Donzen Retro Roze Schoenen London Boedapest perforatie Base »turner« Met FaqA0fTw
DEELT U MAAR