Geplaatste »met Naar Elastische Binnen Arizona Band« Jeansjegging
Met En Oversized Beige Boord Trekkoord Opstaande Asos Crème Design In Sweatshirt SqC1nTw
Band« Binnen Arizona Naar »met Jeansjegging Geplaatste Elastische
Band« »met Binnen Arizona Jeansjegging Geplaatste Elastische Naar
Jeansjegging Naar »met Arizona Band« Elastische Binnen Geplaatste

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Geplaatste Jeansjegging Band« »met Elastische Binnen Naar Arizona

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Met Asos Paars Regeneffect Sweatshirt Design Oversized OFnPxtRq
»met Band« Jeansjegging Arizona Geplaatste Elastische Naar Binnen Rosé Met Goudkleurige Noodle Oversized Zijritsen Sweatshirt Design Asos UpqIxwtI
DEELT U MAAR