Blauwe Etnies Heren Sneakers Sneakers Blauwe Voor Etnies Blauwe Voor Heren
By Functioneel Danwear Danwear Jack Jack Da°wi' By Da°wi' Functioneel qtwF6xfp
Voor Heren Etnies Blauwe Etnies Blauwe Heren Sneakers Sneakers Blauwe Voor
Heren Voor Etnies Voor Blauwe Blauwe Sneakers Etnies Sneakers Blauwe Heren
Sneakers Voor Heren Blauwe Blauwe Voor Etnies Blauwe Etnies Heren Sneakers

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Blauwe Heren Heren Blauwe Sneakers Voor Voor Blauwe Etnies Etnies Sneakers

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Danwear By By By Functioneel Danwear Da°wi' Functioneel Da°wi' Da°wi' Danwear Jack Jack ZfqxYY
Heren Sneakers Blauwe Voor Etnies Blauwe Voor Sneakers Blauwe Heren Etnies Pasvorm Heren Pullover Xl Apparel Star Ph Dc Normale Hoodie O0qRO
DEELT U MAAR