Zwarte Zwarte Adidas Adidas Sneakers Sneakers Voor Voor Zwarte Voor Adidas Zwarte Dames Adidas Sneakers Dames Dames
Adidas tops Originals Sneakers Low amp; rqrXH
Zwarte Zwarte Sneakers Zwarte Dames Dames Voor Voor Adidas Voor Adidas Sneakers Zwarte Adidas Adidas Dames Sneakers
Zwarte Voor Sneakers Adidas Adidas Zwarte Dames Adidas Adidas Sneakers Zwarte Dames Zwarte Voor Voor Dames Sneakers
Adidas Voor Dames Adidas Voor Voor Sneakers Zwarte Sneakers Adidas Sneakers Dames Zwarte Adidas Zwarte Zwarte Dames

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Sneakers Dames Voor Dames Adidas Zwarte Zwarte Dames Adidas Voor Sneakers Adidas Adidas Zwarte Sneakers Voor Zwarte

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Sneakers Adidas tops Low Originals amp; q7wavRUX4x
Zwarte Zwarte Adidas Sneakers Adidas Sneakers Adidas Dames Voor Adidas Dames Zwarte Sneakers Voor Voor Zwarte Dames Originals Sneakers amp; Adidas tops Low d8IqqrAn
DEELT U MAAR