Wit Sneakers Sneakers Superstar Superstar Adidas Sneakers Adidas Superstar Adidas Wit
Stinger beige Enkellaarsje Micro Emu Kastanje wqXYx8wg
Sneakers Adidas Sneakers Superstar Sneakers Superstar Superstar Wit Wit Adidas Adidas
Wit Sneakers Superstar Sneakers Adidas Superstar Sneakers Wit Superstar Adidas Adidas
Adidas Sneakers Superstar Wit Superstar Adidas Adidas Wit Sneakers Superstar Sneakers

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Superstar Superstar Adidas Sneakers Superstar Sneakers Wit Sneakers Adidas Wit Adidas

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Skate 5 Bruin Encore Gr 2 8 Shoes Schoenen Us 51PBTwqR
Superstar Adidas Wit Adidas Sneakers Superstar Sneakers Superstar Wit Sneakers Adidas Women's Groen Endura Jacket Luminite Xs Fietsjack Ii Maat fxFCqR
DEELT U MAAR