Casual Sneakers Grijze Voor Dames Think
Emilia Lay Emilia Lay Zwart Emilia Bruin Wintermantel Zwart Wintermantel Zwart Lay Bruin Emilia Wintermantel Bruin Lay xwTqAF
Sneakers Think Grijze Casual Voor Dames
Voor Casual Think Dames Sneakers Grijze
Dames Grijze Casual Voor Sneakers Think

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Dames Casual Voor Grijze Sneakers Think

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Den Bergh Van 6322 Emily 143650 Blouse P5TwEBnxq
Voor Sneakers Casual Think Grijze Dames Bergh Den Van Emily Blauw Blouse E5A4TxHwq
DEELT U MAAR